Njetwork is hét jongerenplatform van de gemeente Alphen aan den Rijn! Njetwork is ontstaan voor en door jongeren en wil jou de kansen bieden die je verdient, om jouw talenten te ontdekken en ontwikkelen. Alleen of samen met andere jongeren, jij mag het zeggen! We snappen natuurlijk ook wel dat het niet altijd serieus kan en daarom zijn we er ook voor jouw entertainment. Op onze website vind je namelijk allerlei activiteiten en workshops, en het beste… ze zijn bijna allemaal gratis!

We heten natuurlijk niet zomaar Njetwork, met de J van jongeren zijn allereerst jullie bedoeld! Wij zijn er voor iedereen tussen de 12 en 27 jaar. Netwerken vinden we ook erg belangrijk, want met een netwerk kom je altijd verder!

Njetwork is er niet alleen om dingen voor je te organiseren, maar juist om jou een podium te geven om te shinen! Niets is voor ons te gek. Wil je graag iets organiseren voor de jongeren uit jouw gemeente? Dat kan! Heb je een vraag over een inhoudelijk onderwerp? Dan helpen we je graag iemand te vinden die je vragen kan beantwoorden. Wil je gewoon een keer kletsen, of je verhaal vertellen en anderen inspireren? Be our guest, want wij zijn er voor jou!

Als laatst ben je natuurlijk altijd welkom om mee te doen! Kan je super goed websites bouwen? Of ben je al heel goed in het organiseren van evenementen en lijkt het je leuk andere jongeren dat ook te leren? Laat het ons dan weten!

Uiteraard kan je ons altijd DM’en of mailen! 

Wie is Naomi?

Wie is Danisha?

Wie is Joris?