Skip to main content

Njetwork is hét jongerenplatform van de gemeente Alphen aan den Rijn! Njetwork is ontstaan voor en door jongeren en wil jou de kansen bieden die je verdient, om jouw talenten te ontdekken en ontwikkelen. Alleen of samen met andere jongeren, jij mag het zeggen! We snappen natuurlijk ook wel dat het niet altijd serieus kan en daarom zijn we er ook voor jouw entertainment. Op onze website vind je namelijk allerlei activiteiten en workshops, en het beste… ze zijn bijna allemaal gratis!

We heten natuurlijk niet zomaar Njetwork, met de J van jongeren zijn allereerst jullie bedoeld! Wij zijn er voor iedereen tussen de 12 en 27 jaar. Netwerken vinden we ook erg belangrijk, want met een netwerk kom je altijd verder!

Njetwork is er niet alleen om dingen voor je te organiseren, maar juist om jou een podium te geven om te shinen! Niets is voor ons te gek. Wil je graag iets organiseren voor de jongeren uit jouw gemeente? Dat kan! Heb je een vraag over een inhoudelijk onderwerp? Dan helpen we je graag iemand te vinden die je vragen kan beantwoorden. Wil je gewoon een keer kletsen, of je verhaal vertellen en anderen inspireren? Be our guest, want wij zijn er voor jou!

Als laatst ben je natuurlijk altijd welkom om mee te doen! Kan je super goed websites bouwen? Of ben je al heel goed in het organiseren van evenementen en lijkt het je leuk andere jongeren dat ook te leren? Laat het ons dan weten!

Uiteraard kan je ons altijd DM’en of mailen! 

Wie is Danisha?

Hoi!  

Ik ben Danisha, 21 jaar oud en ik doe de vormgeving bij Njetwork. Ik maak dus de posts voor Instagram en ook de flyer is door mij gemaakt. Naast Njetwork werk ik nog bij een ander bedrijf waar ik de vormgeving van social media content doe. Daarnaast doe ik een thuisopleiding tot mediavormgever. 

In alle vrije tijd die ik dan nog over houd kijk ik graag series en maak ik digitale tekeningen en vage photoshop creaties.  

Wie is Naomi?

Hey!  

Ik ben Naomi, 24 jaar oud en bezig met mijn master in politieke sociologie. Ik woon in Alphen aan den Rijn, samen met mijn vriend, twee honden en een kat  
Bij Njetwork ben ik degene die het overzicht houdt en ervoor zorgt dat iedereen weet wat er moet gebeuren. Ik houd ook onze E-mail en DM’s bij dus als je ons een berichtje stuurt is de kans groot dat je met mij praat! Verder organiseer ik het grootste deel van onze activiteiten en houd ik contact met iedereen waarmee we samenwerken. Ik ben ook een van de hosts van Njetwork de Podcast.  

In mijn vrije tijd ben ik graag buiten met mijn hond, rijd ik op mijn motor, of klus ik eraan samen met mijn pa! Eigenlijk maakt het niet uit wat ik doe, als het maar buiten is wanneer de zon schijnt 😉 

Wie is Joris?

Hallo allemaal, 

 Ik ben Joris en ik ben 15 jaar oud. Ik zit zelf nog op school, op het Groene Hart Lyceum in de 5e klas. Ik heb daar leuke vrienden en heb het erg naar mijn zin. Daarnaast zit ik ook nog op voetbal bij ARC en train ik daar twee dagen in de week. Ik houd sowieso veel van sport. Ik kijk elke Formule 1 race samen met mijn oom en ga vaak met hem samen naar een circuit toe.  

 Bij Njetwork ben ik degene die de website up-to-date houdt. Dus ik zorg ervoor dat alle activiteiten erop komen te staan zodat jullie weten wat je allemaal kan doen hier in Alphen aan den Rijn. En natuurlijk zorg ik ervoor dat de website er mooi uitziet. 

 Groetjes Joris!