Njetwork is een platform dat voor en door jongeren gemaakt wordt. Hier vind je bijna alles wat er te doen valt in en om Alphen aan den Rijn. Lijkt het je leuk om mee te werken en ben je tussen de 12 en 25 jaar laat dan gerust iets van je horen. Dat kan via onze socials of via het onderstaand mailadres. We hebben mensen op de redactie nodig die alle tips en initiatieven verzamelen en bepalen welk item er leuk genoeg is om er een verslaggever op af te sturen. Tekstschrijvers, webredacteuren, social media kanonnen we kunnen van alles gebruiken. Kun jij overweg met een camera, een microfoon en een vragenlijst? Meld je aan! Je merkt het al, we zijn een TALPA in het klein. We heten natuurlijk niet voor niet Njetwork. Een beetje gek, actueel en op jongeren gericht. Oja, we hebben ook heel veel vrijheid om te maken wat we leuk vinden. Want anders doen we het niet. Het moet natuurlijk niet op werken gaan lijken dat Njetwork.

Vind je dit teveel gedoe maar heb je wel goede tips en ideeën? Laat het ons alsjeblieft weten. Want dan kunnen we jouw idee oppakken.

Contact: info@njetwork.nl

“Njetwork is een co-creatie van jongeren, maatschappelijke instellingen, lokale kunstenaars en de gemeente Alphen aan den Rijn.”