Talkshow: Sara Verwoerd

Sara is pas sinds twee jaar weer actief op YouTube en haar kanaal is inmiddels uitgegroeid tot bijna 30.000 abonnees. In deze talkshow vertelt Sara hoe haar hobby uitgegroeide tot een bekende YouTuber.

Talkshow: Twan

In deze talkshow hebben wij Twan te gast. Twan speelt piano en componeert zijn eigen muziek. En wat maakt hij een prachtige nummers zeg! In deze talkshow vertelt Twan wat de muziek voor hem betekent en laat hij ons ook een van zijn eigen nummers horen.

Talkshow: Merel

Merel Leuring is pas 16 jaar en nu al Nederlands Kampioen synchroonzwemmen geweest. Ze vertelt ons hoeveel discipline het vergt om topsporter te zijn. Ben je benieuwd naar haar verhaal en wil je Seraja zien met haar benen in de lucht. Kijk dan zeker deze talkshow!

Talkshow: Oguz

Oguz begon te oefenen met knippen van zijn vrienden in zijn schuurtje. Inmiddels werkt hij in een barbershop en daarnaast is hij een bekende techno-artiest. Vorig jaar was hij zelfs geboekt voor Tomorrowland. In deze talkshow vertelt Oguz hoe hij altijd zichzelf is gebleven en hoe dit hem heeft gebracht tot waar hij nu staat in zijn leven.

Talkshow: Sammy

Sammy begon als klein jongetje met boksen en inmiddels is hij al meerdere keren Nederlands Kampioen geweest. Volgens Sammy moet je slim zijn en niet persé de sterkste. In deze talkshow vertelt hij wat er allemaal bij komt kijken als je op hoog niveau wil boksen en hoe je goed zorgt voor je lichaam. Ben je benieuwd? Kijk dan zeker deze talkshow!

Talkshow: Alright

Thorsten, Joël en Ryan hebben vorig jaar hun kledingmerk: Alright Clothing uitgebracht en het loopt als een trein. Hun kleding is echt dope en wordt veel in Alphen gedragen en ook door bekende artiesten. In deze talkshow vertellen zij ons hoe zij hun eigen kledingmerk hebben ontwikkeld en er is ook nog een leuke give away!

Talkshow: Evon

Evon is het jongste raadslid van de gemeente Alphen aan den Rijn en zet zich in voor het belang van de jongeren. Evon vertelt ons hoe belangrijk het eigenlijk is dat jongeren betrokken zijn in de politiek. Naast dat hij gemeenteraadslid is van Nieuw Elan heeft Evon zijn eigen podcast waarin hij wekelijks opmerkelijk nieuws bespreekt en vandaag gaat hij ons hier meer over vertellen.

Talkshow: Joffa

Joffa is al jaren bezig met muziek. Een jaar geleden begon hij zijn muziek uit te brengen en wat een lekkere pokkoes maakt hij zeg. Ben je benieuwd naar zijn muziek? Check dan deze talkshow waarin Joffa ons een voorproefje geeft van zijn nieuwe nummer.

Talkshow: Hypnotize

In deze talkshow hebben we Jonylson: de ontwerper van Hypnotize te gast en kom je erachter wie het gezicht achter dit kledingmerk is. Hij vertelt ons hoe hij hier mee is gestart en hoe hij er voor zorgt dat zijn bedrijf blijft lopen.

Talkshow: Merel

Merel Amsterdam is nog niet zo lang serieus bezig met dansen maar heeft nu al haar eigen dansstudio en is al twee keer wereldkampioen geweest. Vorig jaar danste ze in de videoclip tout est bon van Boef en Numidia en in deze talkshow laat ze ons zien hoe het moet. Wil je Nathan met losse heupjes zien? Kijk dan zeker deze talkshow!

Talkshow: Nina

Nina is een singer songwriter. En een verdomd goede ook. Dropt ze haar songs op Spotify of toch liever op Youtube? En wat vind jij van haar zangkwaliteiten? Ze brengt 2 nummers live in de studio.

De Surströmming challenge

Zouden wij het aandurven? Natuurlijk! Wie eet deze rotte haring alsof het echt een lekkernij is, en wie hangt er al over de rand van de emmer bij het ruiken van de geur?

Unlocked: behind the scenes

Fleur en haar cavia zijn extra vroeg opgestaan om een kijkje achter de schermen te nemen en Annelies de Jeu uit te horen over het door Khabbaz georganiseerde Unlocked muziekfestival.

Binnenkort…