Skip to main content

Moderne dans

Bij Alphense Dansschool kun je terecht voor een ruim aanbod aan dansstijlen in regio Alphen aan den Rijn, voor leerlingen van alle leeftijden.

Alle docenten zijn opgeleid en hebben jarenlange ervaring.  We bieden dansles in ballet, streetdance,  tiktok, K-Pop, moderne dans,kidsdance, kleuterdans en veel meer alle leeftijden van beginners tot gevorderden. 

Tijdens de lessen Modern werken we, door middel van rollen, springen, draaien, vallen en zwaaien, aan de (basis)technieken van de moderne dans en jazzdans. Na een actieve en dansante opwarming wisselen oefeningen staand en op de vloer elkaar af. Deels voor de spiegel, maar ook over de breedte van de zaal of diagonaal. Ook wordt er gewerkt aan kracht, lenigheid, danstechniek en expressie/performen. Ook krijgen de dansers de ruimte zelf te experimenteren met dans tijdens diverse improvisatieopdrachten. Het laatste deel van de les bestaat uit het aanleren van een dans, een choreografie.

Wanneer : donderdag 18.00 – 19.00 uur
Waar: Alphense Dansschool, Kalkovenweg 7, Alphen aan den Rijn
Kosten: Prijs n.n.b.

Meer weten?
www.alphensedansschool.nl 
admin@alphensedansschool.nl 
06 13 39 45 46

Moderne dans

Bij Balletstudio Mirjam Ouwerkerk kun je terecht voor een ruim aanbod aan dansstijlen in Alphen aan den Rijn en Hazerswoude Rijndijk, voor leerlingen van alle leeftijden.
Onze lessen kenmerken zich door de positieve en gezellige sfeer en de persoonlijke aandacht die wordt gegeven aan de leerlingen. 
Wij hechten naast aan sfeer, ook veel waarde aan de kwaliteit van de lessen. Bij ons zijn dan ook alle docenten hbo-opgeleid en hebben jarenlange ervaring. 
Zelf volgen zij regelmatig ook professionele dansles om op een hoog niveau les te kunnen blijven geven.
We bieden dansles in ballet, streetdance/hiphop, moderne dans, tapdans, kleuterdans en ouder/peuter dans voor alle leeftijden van beginners tot gevorderden. 

Wanneer : maandag 17.00 – 18.00 uur
Waar: Balletstudio Mirjam Ouwerkerk, Rijndijk 125-A Hazerswoude-Rijndijk
Kosten: Prijs n.n.b.

Meer weten?
Mirjam Ouwerkerk
www.mirjam-ouwerkerk.nl 
info@mirjam-ouwerkerk.nl 
071 341 92 48