Skip to main content

ZIN IN ZONDAG: Spoken word met Lev Avitan

*Zin in Zondag is een initiatief van Bibliotheek Rijn en Venen*

Workshop – Schrijven vanuit je archief

Na een kort optreden start Lev met de schrijfworkshop. Hierin begeleidt hij je met het vinden van je eigen stem in jouw werk. Of het nou spoken word, poëzie of storytelling is, vaak is het grootste obstakel het vinden van een onderwerp om over te schrijven.

De beste onderwerpen zijn degenen die betekenisvol zijn voor ons. Hoe weet je welke dat zijn voor jou? Welke vragen stel je jezelf om tot de kern van jouw verhaal te komen? En hoe vertel je jouw verhaal zo dat anderen het ook willen horen?  Aan het einde is er ruimte om te werken aan je eigen performance.

Lev Avitan

Lev Avitan (1996) is een schrijver, filosoof en spoken word artiest met een boodschap. De Arnhemmer, inmiddels woonachtig in Rotterdam, houdt er een authentieke stijl op na. Lev groeide op in Presikhaaf waar hij thematieken als armoede, gentrificatie, racisme en moslim-haat om zich heen zag ontvouwen en hij er zich middenin bevond. Vanuit scherpe en kritische invalshoeken weet hij zijn eigen levenservaringen in woorden te vangen en te verbinden aan maatschappelijke debatten. In zijn werk gaat Lev in op deze onderwerpen, maakt ze bespreekbaar en zorgt met de kracht van taal voor begrip en verbinding.

Zin in Zondag

In 2022 organiseert de Bibliotheek een serie culturele en creatieve activiteiten op de zondagmiddag onder de naam Zin in Zondag! Muziek en dans, lezen en literatuur, kunst en cultuur, film en theater… alles komt aan bod.

*Zin in Zondag wordt mogelijk gemaakt door een financiële bijdrage van Stichting Bon Coeur.*

Datum zondag 13 maart 2022
Tijd 15:00 – 17:00
Locatie Bibliotheek Alphen Centrum
Leeftijd Jeugd 13+ en volwassenen

Aanmelden doe je hier.